Particulier

Online: cursus Spaans A1

Tijdens onze cursus Spaans leer je de Spaanse taal, en je krijgt een introductie in de rijke cultuur van Spanje. Zo kun je je alvast voorbereiden op jouw volgende reisje naar Spanje!

Wat ga je leren?
In 10 weken tijd maak je kennis met de Spaanse taal en cultuur. Door middel van theorie en praktijkoefeningen leer je de taal spreken, maar ook luisteren, lezen en schrijven komen aan bod. Je oefent met situaties die je op jouw vakantie in Spanje of Zuid-Amerika tegen zou kunnen komen, waardoor je straks bijvoorbeeld zelfverzekerder in het Spaans die heerlijke paella bestelt op een terrasje in Madrid of je aanmeldt voor die tangolessen in Buenos Aires. Ga jij nu ook starten met Spaans? Dit is het perfecte moment!

Voordelen op een rij:

Altijd op jouw eigen niveau
Kleine groep, ruimte voor persoonlijke feedback
Vaste tijden
A1-niveau

Kosten
De online: cursus Spaans A1 kent 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten bedragen € 150. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Spaans. Het niveau is dat van Basisgebruiker Breakthrough, dus A1 (volgens het ERK*).

Spreek je al Spaans en zoek je een online cursus die meer is gericht op conversatie? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

LET OP: de cursus gaat van start bij minimaal 4 deelnemers.

Wanneer?
De lessen zijn op donderdagavond om 19.00 uur. De eerste les is op donderdag 9 maart en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Spaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×