Schrijftraining

Individuele training sollicitatiebrieven schrijven

Vind je het lastig om jezelf te verkopen in een sollicitatiebrief? Wil jij weten hoe je nét die puntjes op de i kunt zetten waardoor jouw brief sneller op de ja-stapel komt te liggen?

Dan kunnen wij je helpen! In onze training sollicitatiebrieven schrijven leer je hoe je een sollicitatiebrief schrijft die bij jou én jouw toekomstige werk(gever) past. Tijdens deze sessie (dit kan zowel online als offline) ontvang je persoonlijk schrijfadvies en helpen we je om jouw brief te schrijven of te finetunen zodat je nog beter uit de verf komt in het sollicitatietraject. Op basis van jouw wensen en vragen stellen we een persoonlijk traject voor je samen. Er zijn twee basistrajecten:

Voordelen op een rij:

Je leert gemakkelijker schrijven
Persoonlijke aandacht en feedback
Concrete tips om mee verder te kunnen
Het draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Traject A: Finetunen van jouw sollicitatiebrief
Op basis van jouw geschreven sollicitatiebrief ontvang je feedback. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je jouw tekst kunt aanpassen zodat deze overtuigender overkomt, welke structuur je kunt aanbrengen en hoe je nuances kunt toevoegen om die recruiter of HR-manager voor jou te laten kiezen. Onze trainer verdiept zich in de vacature en jouw vakgebied, zodat je brief uiteindelijk goed bij jou én de betreffende branche past. We zorgen voor praktische en concrete tips waarmee je jouw teksten net even wat meer lading kunt geven.

Traject B: Schrijven van jouw sollicitatiebrief
Vind je het lastig om zelf te schrijven en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan kunnen we je verder helpen! Door middel van een persoonlijk gesprek tussen jou en de trainer achterhalen we wat jouw sterke punten zijn en waarom je de juiste kandidaat bent voor de functie waar je op solliciteert. Op basis daarvan helpen we je concreet bij het schrijven van de brief. We zorgen voor een goede en concrete opzet van jouw sollicitatiebrief, en door middel van praktische tips brengen we deze samen naar een hoger niveau. Omdat schrijven een persoonlijk proces is (en zeker het schrijven van een sollicitatiebrief!), is het heel belangrijk dat je je goed voelt bij de brief die jij uiteindelijk verstuurt. We zorgen ervoor dat de brief persoonlijk en écht van jou wordt.

Voor wie is de training bedoeld?
De training is bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om een sollicitatiebrief van hoog niveau te schrijven die echt goed bij hem of haar past. Vind je het lastig om te beginnen of om de juiste nuance te vinden in je brief? Dan helpt deze training je zeker verder!

Aanpak
De trainer zal voorafgaand aan het traject door middel van een persoonlijke intake inventariseren wat de concrete wensen zijn en op welke manier we je kunnen helpen. Het is een individueel traject en kan zowel online (met eventuele aanvulling van een telefoongesprek) als face-to-face worden afgenomen (dat is gemakkelijker wanneer de brief nog moet worden geschreven). Je brief wordt uitgebreid geëvalueerd zodat je door middel van gerichte en persoonlijke feedback verder kunt met het sollicitatieproces.

Investering
Traject A: Wanneer je kiest voor het finetunen van jouw sollicitatiebrief, dan kan het traject online (per mail) worden uitgevoerd. Je ontvangt uiterlijk binnen 24 uur na het insturen van jouw sollicitatiebrief persoonlijke, concrete en uitgebreide feedback. De kosten zijn € 50.

Traject B: Wanneer je kiest voor dit traject, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek tussen jou en de trainer. Uiteindelijk zal het gehele traject 3 uur duren. De kosten voor dit traject bedragen € 150.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×