Particulier

Online: cursus Duits beginners

Ga jij vaker naar Duitsland op vakantie of op wintersport in Oostenrijk en zou jij eigenlijk wel eens werk willen maken van het leren van Duits? Dan is deze online cursus dé uitkomst!

Wat ga je leren?
De online cursus Duits voor beginners neemt je mee in de eerste stappen in het Duits. De taal lijkt soms heel erg op het Nederlands, maar in bepaalde gevallen merk je juist veel verschil. De cursus is daarom breed opgezet: de docent helpt je met grammatica, maar leert je ook nieuwe woorden. Verder leer je ook standaardzinnen die je gebruikt als je in een Duitstalig land bent. Na tien lessen spreek je al een aardig woordje Duits!

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Kleine groepen
Enthousiaste docent
Beginnersniveau

Kosten
De online cursus Duits voor beginners bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten zijn € 125 en dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Duits. Het niveau is dat van echte beginners, dus A1 (volgens het ERK*).

Spreek je al (een beetje) Duits en zoek je een online cursus op een wat hoger niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op maandagavond om 19.00 uur. De eerste les is op maandag 4 januari en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Duits is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×