Particulier

Online: cursus Duits conversatie

Duits wordt in Europa niet alleen in Duitsland, maar ook in Zwitserland, Oostenrijk en Italië gesproken. Dus met een goede beheersing ervan kom je ver. Met de online cursus houd je je Duits op peil!

Wat ga je leren?
In de online cursus Duits conversatie ga je actief aan de slag met het verbeteren van je kennis van het Duits. De ervaren docent gaat dieper in op de grammatica van de taal, spijkert je woordenschat bij en zal met name de nadruk leggen op het spreken van de Duitse taal. Zowel standaardzinnen als specifieke onderwerpen komen aan bod, zodat je in veel verschillende situaties je mannetje (of vrouw, uiteraard) staat.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Kleine groepen
Enthousiaste docent
Online
B1-niveau

Kosten
De online cursus Duits voor gevorderden bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten zijn € 125, exclusief lesmateriaal dat je zelf aanschaft. De kosten daarvoor zijn circa € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Duits. Het niveau is dat van gevorderde gebruikers, dus B1 (volgens het ERK*).

Spreek je nog geen Duits en zoek je een online cursus op een wat lager niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op maandagavond om 20.30 uur. De eerste les is op maandag 4 januari en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Duits is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×