Particulier

Online: cursus Engels conversatie

Wil je wekelijks een vol uur Engels praten en zo je conversatieskills op orde houden? Doe dan mee met de online cursus Engels conversatie. What are you waiting for?

Wat ga je leren?
De online cursus Engels conversatie geeft je een wekelijkse kans om lekker in het Engels te praten. Samen met de docent in het Engels spreken over allerlei onderwerpen: van politiek tot sport, van gezin tot vakantie. Allemaal op je gemakje vanuit je eigen huis of vanaf je vakantieadres, waar je maar wil.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Conversatie
In een kleine groep
Gemakkelijk vanaf thuis

Kosten
De online cursus Engels conversatie bestaat uit 10 lessen van 60 minuten. De kosten daarvoor zijn € 125, dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten voor het lesmateriaal bedragen ongeveer € 25. De lessen worden online geleid door een van onze docenten. Het niveau van de lessen is ongeveer A2 (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je nog niet heel goed Engels en zoek je een online cursus op wat lager niveau? Klik dan hier of hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op donderdagavond om 20.00 uur. De eerste les is op donderdag 14 januari.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Engels is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×