Particulier

Online: cursus Engels halfgevorderden

Wil je je Engels flink verbeteren, maar zie je een klassikale les niet zo zitten? Met deze online lessen ga je actief aan de slag om je Engels aan te pakken met behulp van een ervaren docent Engels.

Wat ga je leren?
De online cursus Engels voor halfgevorderden helpt je jouw Engelse taalniveau naar een hoger plan te tillen. Conversatie zal de boventoon voeren, maar de docent zal ook grammaticale moeilijkheden verder uitleggen of je gerichte woordenschat verder gaan bijspijkeren. Jouw actieve houding en de wens om écht beter te worden zorgen ervoor dat je veel gaat leren in 10 lessen. En dat allemaal op je gemakje vanuit je eigen huis of vanaf je vakantieadres, waar je maar wil.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Kleine groep
Laagdrempelig
B1+-niveau

Kosten
De online cursus Engels voor halfgevorderden bestaat uit 10 lessen van 60 minuten. De kosten daarvoor zijn € 125, dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten voor het lesmateriaal bedragen ongeveer € 30. De lessen worden online geleid door een van onze docenten. Het niveau van de lessen is ongeveer B1+ (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je nog niet heel goed Engels en zoek je een online cursus op wat lager niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op dinsdagavond om 20.00 uur. De eerste les is op dinsdag 23 maart.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Engels is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×