Particulier

Online: cursus Frans beginners

Wil jij graag Frans leren, maar zou je dat nu liever thuis doen in plaats van in een klas? Dan is onze online cursus Frans een ideale oplossing.

Wat ga je leren?
De online cursus Frans voor beginners helpt je de eerste stappen te maken in het Frans. De cursus is breed opgezet: er zit een groot gedeelte grammatica in, maar je woordenschat zal ook met sprongen vooruitgaan. Je leert standaardzinnen die je gebruikt als je in Frankrijk bent en krijgt ook uitleg waarom zinnen zo zijn opgebouwd. Na 10 lessen ben je een aardig stukje op weg met de Franse taal!

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Kleine groepen
Enthousiaste docent
Beginnersniveau

Kosten
De online cursus Frans bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor bedragen € 125. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. We gebruiken de methode Voyages Nieuw en dat kun je hier aanschaffen (bij Bol.com: Tekstboek Voyages 1 Nieuw en Werkboek Voyages 1 Nieuw). Deze boeken zijn niet al na 1 cursus afgerond. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Frans. Het niveau is dat van echte beginners, dus A0/A1 (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je al (een beetje) Frans en zoek je een online cursus op een wat hoger niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op maandagavond om 20.00 uur. De eerste les is op maandag 8 februari en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Frans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×