Particulier

Online: cursus Frans A2

Het Frans: wat een heerlijke taal! Maar om het goed te blijven spreken, moet je het ook blijven gebruiken. Deze online cursus Frans biedt de perfecte oplossing!

Wat ga je leren?
De online cursus Frans A2 helpt je jouw Frans verder te verbeteren. De cursus is niet alleen gericht op grammatica; er zit ook een groot gedeelte conversatie in. De docent zal je wel steeds nieuwe grammaticale zaken uitleggen. Bij het spreken leer je ook nieuwe woorden, zodat je straks tijdens je bezoek aan Frankrijk gemakkelijker gesprekken kunt voeren. Na 10 lessen is je Frans echt een stuk verbeterd.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Kleine groepen
Grammatica en conversatie
A2-niveau

Kosten
In de online cursus Frans krijg je 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor bedragen € 125. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. We gebruiken de methode Voyages Nieuw. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Frans. Het niveau is dat van geoefende gebruikers, dus een A2-niveau. (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je nog geen Frans en zoek je een online cursus op een beginnersniveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op woensdagavond om 19.00 uur en om 20.30 uur. De eerste les is op woensdag 21 april en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Frans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×