Italiaanse vlag

Particulier

Online: cursus Italiaans beginners special voorjaar 2021

Ga jij nu Italiaans leren? Online? Dan is onze online cursus Italiaans iets voor jou! Je begint vanaf nul en maakt een start met de taal. En je pikt al meteen wat op voor de zomervakantie van 2021!

Wat ga je leren?
De online: cursus Italiaans beginners leert je de basis van het Italiaans. De cursus heeft een brede aanpak: de docent zal je de grammatica uitleggen, maar vanzelfsprekend zul je ook je woordenschat uitbreiden. Geleidelijk ga je ook zinnetjes maken en zo steeds meer spreken. Na 8 lessen ben je mooi op weg met het Italiaans en kun je al best een aardig woordje spreken!

Online Cursus

Voordelen op een rij:

online
beginner
kleine groep
veel aandacht

Kosten
De online cursus Italiaans beginners bestaat uit 8 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor bedragen € 100. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans. Het niveau is dat van beginner: kennis van de taal is niet nodig: A1 (volgens het ERK*).

(NB: Het boek heet Nuovo Espresso 1 en is zowel online als via Flow Learning Academy te koop. Let wel dat je, als je het zelf aanschaft, je de speciale online versie koopt.)

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je al wat Italiaans en zoek je een online cursus op wat hoger niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op woensdagavond om 20.30 uur. De eerste les is op woensdag 12 mei en je krijgt acht weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Italiaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×