Italiaanse vlag

Particulier

Online: cursus Italiaans A1

Wil je eindelijk werk maken van je wens om Italiaans te gaan leren en verkies je nu een online les boven een klassikale les? Dan is onze online cursus Italiaans iets voor jou!

Wat ga je leren?
De online: cursus Italiaans beginners (A1) leert je de basis van het Italiaans. De cursus heeft een brede aanpak: de docent zal je de grammatica uitleggen, maar vanzelfsprekend zul je ook je woordenschat uitbreiden. Geleidelijk ga je ook zinnetjes maken en zo steeds meer spreken. Na 10 lessen ben je mooi op weg met het Italiaans en kun je al best een aardig woordje spreken!

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Laagdrempelig
Fijne docent
Beginnersniveau (A1)

Kosten
De online cursus Italiaans beginners bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor bedragen € 150. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans. Het niveau is dat van Basisgebruiker Breakthrough, dus A1 (volgens het ERK*).

Spreek je al wat Italiaans en zoek je een online cursus op wat hoger niveau? Klik dan hier!

Spreek je al wat beter Italiaans en zoek je een online conversatiecursus op wat hoger niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

LET OP: de cursus gaat van start bij minimaal 4 deelnemers.

Wanneer?
De lessen zijn op maandagavond om 18.30 uur. De lessen starten weer op 6 maart, je krijgt tien weken achter elkaar les, met uitzondering van Tweede Paasdag.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Italiaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×