Italiaanse vlag

Particulier

Online: cursus Italiaans halfgevorderden (A2/B1)

Spreek je al wat Italiaans, maar vind je het lastig om het bij te houden? Met de online cursus Italiaans krijg je wekelijks een update met een enthousiaste en geduldige docent.

Wat ga je leren?
De online cursus Italiaans voor gevorderden versterkt je grammaticale basis en je bouwt je woordenschat verder uit. De cursus is niet alleen maar gericht op spreken, al vormt dat wel een belangrijk onderdeel van de cursus. De docent zal ook aandacht besteden aan grammatica en specifieke achtergronden van de taal. Na 10 lessen is je Italiaans significant verbeterd en voel jij je nóg zekerder als je weer in Italië bent.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online lessen
Grammatica en spreken
Kleine groepen
A2/B1-niveau

Kosten
De online cursus Italiaans bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten bedragen € 125. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans. Het niveau is dat van onafhankelijk gebruiker, dus een A2/B1-niveau (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je nog geen Italiaans en zoek je een online cursus op een startersniveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op dinsdagavond om 20.40 uur. De eerste les is op dinsdag 2 maart en je krijgt tien weken achter elkaar les, met uitzondering van 9 maart en 27 april.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Italiaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×