Particulier

Taalcursus Spaans online

Spaans wordt over de hele wereld gesproken, van Madrid tot Lima. Maar ook in de Verenigde Staten spreekt een groot gedeelte Spaans. Wil jij ook Spaans leren? Het kan nu, gewoon vanaf thuis!

Wat ga je leren?
De online cursus Spaans voor beginners laat je kennismaken met het Spaans. Je gaat eerst aan de slag met de basisgrammatica, leert snel flink wat woorden en gaat vervolgens ook voorzichtig in het Spaans praten! Je leert standaardzinnen die je gebruikt als je in een Spaanstalig land bent, maar krijgt ook uitleg over hoe de taal in elkaar zit. Na 10 lessen heb je al flink wat geleerd.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
Kleine groepen
Grammatica en spreken
Beginnersniveau

Kosten
In de online cursus Spaans krijg je 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor zijn € 150. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen, voor ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Spaans. Het niveau is dat van echte beginners, dus A0/A1 (volgens het ERK*).

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op dinsdagavond om 20.00 uur. De eerste les is op dinsdag 12 oktober en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Spaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×