Particulier

Online: cursus Spaans A2

Spreek je al wat Spaans en wil je dat verder gaan verbeteren? De online cursus Spaans helpt je met een wekelijkse les die je gewoon vanuit je huiskamer (of vakantieadres) kunt volgen

Wat ga je leren?
De online cursus Spaans A2 zorgt ervoor dat je flinke stappen gaat maken in het verbeteren van je Spaanse taalkennis. De opzet van de cursus is breed: grammatica wordt afgewisseld met woordenschatuitbreiding, maar vanzelfsprekend ga je ook spreken. Dankzij gespreksonderwerpen van alledag verbeter je in de groep en met de docent je parate kennis van het Spaans, zodat je het straks makkelijker en soepeler kunt gebruiken.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Kleine groepen
Online
Enthousiaste docent
B1-niveau

Kosten
De online cursus Spaans A2 kent 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten bedragen € 125. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Spaans. Het niveau is dat van geavanceerd basisgebruiker, dus A2 (volgens het ERK*).

Wil je toch liever offline les in een klaslokaal? Bekijk dan ons lesaanbod in jouw stad of regio via de agenda.

Spreek je nog geen Spaans en zoek je een online cursus op beginnersniveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op maandagavond om 20.30 uur. De eerste les is op maandag 18 januari en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Spaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×