Italiaanse vlag

21-06 t/m 25-06 2021

Pilot: taal- en cultuurreis Toscane

Ben jij weg van Italië, de cultuur, de taal én de heerlijke natuur? Dan is deze pilot van Flow Learning Academy misschien wel een mooie manier om in 2021 te proeven van Il Bel Paese!

Italië: land van heerlijk eten, prachtige cultuur en heerlijk eten. Ben jij ook verliefd op het land en de mensen, maar zou je ook wel eens van de mooie natuur en de rust willen genieten in plaats van de buzz van de grotere steden? Dan is deze taal- en cultuurreis naar het platteland van Toscane een mooie kans! Een paar dagen naar Toscane met Italiaanse les, rust, lekker eten, een luxe verblijf én ook zomers weer.

Voordelen op een rij:

Voordelig
Laagdrempelig
Veel rust en ontspanning
Toch nog Italië in 2020!

Wat gaan we doen?
Flow Learning Academy organiseert al sinds 2016 taal- en cultuurreizen naar Florence en Rome. Naast de mooie steden heeft Italië echter ook prachtige natuur. Reden voor ons om eens te kijken of een taal- en cultuurreis in 2021 naar het platteland iets zou kunnen zijn waar jullie blij van worden! Om dat eens te onderzoeken, gaan we in juni een paar dagen naar Zuid-Toscane. Daar is een luxe villaggio met zwembad, fijne studio’s en veel prachtige natuur waar we een paar dagen gaan doorbrengen. Het programma bestaat onder andere uit een wandeling, een wijnproeverij, een kookworkshop en bijvoorbeeld een activiteit als truffels zoeken. De pilot is niet intensief, maar gericht op het proeven van de sfeer en het ontdekken of deze unieke locatie ook voor de toekomst een goede plek zou kunnen zijn. Uiteraard zal er gedurende de gehele les ook Italiaanse les worden gegeven!

De reis in het kort:  

  • Vertrek op maandag 21 juni, terugkomst op vrijdag 25 juni;
  • Overnachting in Florence van maandag 21 juni op dinsdag 22 juni;
  • Rust en ontspanning in de mooie Toscaanse natuur;
  • Italiaanse les door de begeleiding van Flow Learning Academy;
  • Laagdrempelige workshops als wijn proeven, koken en hiken in de natuur;*
  • Intensieve begeleiding van het team van Flow Learning Academy

* Wil je graag meer weten en een uitgebreid programmaoverzicht ontvangen? Stuur dan even een mail naar boudewijn@flowlearningacademy.nl, dan sturen we dat vrijblijvend toe.

De kosten
Omdat we jouw mening van de locatie, de mogelijkheden en de faciliteiten heel belangrijk vinden, kunnen we deze korte trip aanbieden tegen een gunstige prijs. Voor de overnachtingen, transfers van Florence naar de locatie en terug, alle excursies, maaltijden en begeleiding bedragen de kosten € 750.

De kosten voor de vluchten naar Florence, de overnachting (en alles wat daarbij hoort) van maandag op dinsdag in Florence en de wijnen die je drinkt (behalve die van de wijnproeverij) zijn voor eigen rekening. Flow Learning Academy kan het boeken van de vluchten en het hotel in Florence uiteraard voor je regelen.

De reis gaat door bij minstens 7 deelnemers en zodra de Italiaanse én de Nederlandse overheid aan de hand van de COVID19-maatregelen reizen weer toestaat.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×