Italiaanse vlag

13 t/m 18 oktober 2022

Taal- en cultuurreis Florence

Heb jij altijd al Italiaans willen leren in Italië zelf? De taal- en cultuurreis naar Florence combineert het beste van taal en cultuur in een lang weekend. Ga jij met ons mee?

Wil jij in een paar dagen de Italiaanse taal leren kennen of verbeteren en maximaal genieten van alles wat Florence te bieden heeft? Dan is deze reis jou op het lijf geschreven! De taal- en cultuurreis naar Florence combineert namelijk het beste van taal en cultuur en dat allemaal in een midweek. In oktober van 2022 gaat Flow weer naar het prachtige Florence. Michelangelo, gelato, Dante en de imposante rivier Arno: dit lange weekend Florence ga je nooit meer vergeten!

Voordelen op een rij:

Lessen in het hart van Florence
Perfecte mix van taal en cultuur
Veel zien en leren
Inclusief Uffizi met gids

Wat gaan we doen?
In de ochtend nemen we je mee in de mooiste taal van de wereld met interactieve en laagdrempelige taallessen op twee niveaus. Spreek je al wat Italiaans, dan ga je verder met deze mooie taal. Spreek je nog helemaal geen Italiaans? Geen enkel probleem: we maken een start en beginnen helemaal bij het begin. In de middag nemen we je mee door een van de allermooiste steden van de wereld: Firenze. Stad van kunstenaars, wereldreizigers en levensgenieters. We bezoeken het wereldberoemde Uffizi-museum, gaan proeven van de lekkerste Toscaanse wijnen en laten je plekken zien die je normaal niet leert kennen.

De reis in het kort:  

 • We vertrekken op donderdag 13 oktober, de terugkomst is op dinsdag 18 oktober. Het programma is van vrijdag tot en met maandag;
 • Informele, interactieve lessen in het centrum;
 • Rijk lesmateriaal dat je uiteraard mag houden;
 • Onder andere een bezoek aan het Uffizi, een wijnproeverij en een workshop olijfolie proeven*
 • Les van ervaren docenten Italiaans;
 • De perfecte combinatie van cultuur en taal;
 • Je kunt alles wat je leert ook meteen in de praktijk brengen;
 • Intensieve begeleiding van het team van Flow Learning Academy

* Wil je graag meer weten en een uitgebreid programmaoverzicht ontvangen? Stuur dan even een mail naar boudewijn@flowlearningacademy.nl, dan sturen we dat vrijblijvend toe.

De kosten
We bieden de reis aan in twee opties:
– Het basispakket, met alle excursies en uitstapjes (zoals het museumbezoek) en de lessen inbegrepen (exclusief vluchten en overnachtingen). De totale kosten voor dit pakket zijn  € 500.
All-in, waarbij ook de vlucht en de overnachtingen zijn inbegrepen. De totale kosten voor dit pakket zijn € 1250.

Bij beide varianten betaal je zelf voor je lunch, diner, de transfers van en naar de luchthaven in Italië, eventuele koffer (naast trolley) en alle overige uitgaven.

Corona

Helaas moeten we dit kopje ook toevoegen. We hebben goede hoop dat ook deze reis gewoon door zal kunnen gaan, maar we houden onze reserves. Daarom houden we de volgende voorwaarden aan:

 • We reizen alleen als de Nederlandse en Italiaanse regeringen het toestaan om te reizen;
 • We zullen pas boeken zodra we zeker weten dat de reis doorgang kan vinden. Dat betekent ook dat de vlucht mogelijk iets duurder wordt. Helaas moeten we deze meerprijs ook doorberekenen;
 • Zoals altijd is reizen op eigen risico, dus vragen we ook van de reizigers om in Italië de covid19-regels te volgen;
 • We zullen geen aanbetaling vragen (is wel gebruikelijk) totdat we definitief de vluchten gaan boeken.

De docenten
Welkom in Italia! Wij zijn Pina en Boudewijn en wij gaan jullie de mooiste stad van de wereld laten zien. Pina is geboren in Italië en heeft een Italiaanse vader en Nederlandse moeder. Haar Nederlands en Italiaans zijn perfect (zelfs met een zachte g in het Nederlands). Ze woont in Ancona in de regio Le Marche in Italië. Boudewijn studeerde Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht en komt ook al vele jaren in Italië. Samen vertellen we jullie over het land, de stad, de cultuur, het eten, de geschiedenis en natuurlijk de taal. Je bent bij ons in goede handen!

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×