Italiaanse vlag

8-13 juni 2023

Taal- en cultuurreis Napels

Heb jij altijd al Italiaans willen leren in Italië zelf? Onze (allereerste!) taal- en cultuurreis naar Napels combineert het beste van taal en cultuur in een lang weekend. Ga jij met ons mee?

LET OP: DEZE REIS IS AL VOL. JE INSCHRIJVING ZET JE OP DE RESERVELIJST.

Wil jij in een paar dagen de Italiaanse taal leren kennen of verbeteren en maximaal genieten van alles wat Napels te bieden heeft? Dan is deze reis jou op het lijf geschreven! De taal- en cultuurreis naar Napels combineert namelijk het beste van taal en cultuur en dat allemaal in een midweek. In juni 2023 gaat Flow voor het eerst naar het fascinerende Napels. Pizza, Caravaggio, Maradona maar ook Pompeï. Een lang weekend Napels is echt een parel!

Voordelen op een rij:

Kleine groep
Veel interactie
Ook voor beginners!
Unieke combinatie

Wat gaan we doen?
In de ochtend nemen we je mee in de mooiste taal van de wereld met interactieve en laagdrempelige taallessen op twee niveaus. Spreek je al wat Italiaans, dan ga je verder met deze mooie taal. Spreek je nog helemaal geen Italiaans? Geen enkel probleem: we maken een start en beginnen helemaal bij het begin. In de middag nemen we je mee door een heerlijke, authentieke Zuid-Italiaanse stad: Napoli!. Stad van liefde, plezier, pizza en de imposante Vesuvius. We bezoeken de opgravingen van Pompeï, gaan proeven van de lekkerste echte Napolitaanse pizza en nemen je mee naar plaatsen die deze stad zo uniek maakt.

De reis in het kort:  

 • We vertrekken op donderdag 8 juni 2023, de terugkomst is op dinsdag 13 juni. Het programma is van vrijdag tot en met maandag;
 • Informele, interactieve lessen in het centrum;
 • Rijk lesmateriaal dat je uiteraard mag houden;
 • Onder andere een bezoek aan de opgravingen van Pompeï, een wijnproeverij en een rondleiding door de stad*
 • Les van ervaren docenten Italiaans;
 • De perfecte combinatie van cultuur en taal;
 • Je kunt alles wat je leert ook meteen in de praktijk brengen;
 • Intensieve begeleiding van het team van Flow Learning Academy

* Wil je graag meer weten en een uitgebreid programmaoverzicht ontvangen? Stuur dan even een mail naar boudewijn@flowlearningacademy.nl, dan sturen we dat vrijblijvend toe.

De kosten
We bieden de reis aan in twee opties:
– Het basispakket, met alle excursies en uitstapjes (zoals het bezoek aan Pompeï) en de lessen inbegrepen (exclusief vluchten en overnachtingen). De totale kosten voor dit pakket zijn  € 550.
All-in, waarbij ook de vlucht en de overnachtingen zijn inbegrepen. De totale kosten voor dit pakket zijn € 1290.

Bij beide varianten betaal je zelf voor je lunch, diner, de transfers van en naar de luchthaven in Italië, eventuele koffer (naast trolley) en alle overige uitgaven.

Corona

Helaas moeten we dit kopje ook toevoegen. We hebben goede hoop dat ook deze reis gewoon door zal kunnen gaan, maar we houden onze reserves. Daarom houden we de volgende voorwaarden aan:

 • We reizen alleen als de Nederlandse en Italiaanse regeringen het toestaan om te reizen;
 • We zullen pas boeken zodra we zeker weten dat de reis doorgang kan vinden. Dat betekent ook dat de vlucht mogelijk iets duurder wordt. Helaas moeten we deze meerprijs ook doorberekenen;
 • Zoals altijd is reizen op eigen risico, dus vragen we ook van de reizigers om in Italië de covid19-regels te volgen;
 • We zullen geen aanbetaling vragen (is wel gebruikelijk) totdat we definitief de vluchten gaan boeken.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×