Italiaanse vlag

18 t/m 23 november 2021

Taal- en cultuurreis Rome

De taal- en cultuurreis naar Rome is een perfecte combinatie van taal en cultuur, zonder dat je wekenlang van huis bent. Ga jij met ons mee?

Stel: je kunt Italiaans leren in Rome, begeleid door twee deskundige docenten die ook nog eens weten waar je heerlijk eet, waar je de allerbeste koffie van de wereld kunt scoren én je daarnaast langs de mooiste monumenten uit de Eeuwige Stad kunnen leiden? Dat klinkt goed, toch? Dan is deze reis écht iets voor jou! De taal- en cultuurreis naar Rome is namelijk een perfecte combinatie van taal en cultuur. Ook in 2021 gaat Flow weer naar het prachtige Rome. Wie Rome ooit zag wil zeker terug. En ben je nog nooit in Rome geweest, dan is dit de uitgelezen kans!

Voordelen op een rij:

Les in het hart van Rome
Veel zien, veel beleven
Perfecte mix van cultuur en taal
Incl. museumbezoek met gids

Wat gaan we doen?
In de ochtend nemen we je mee in de prachtige Italiaanse taal met interactieve en laagdrempelige taallessen op twee niveaus. De groepen worden ingedeeld op niveau. Als je al wat Italiaans spreekt, dan ga je verder met deze taal. Spreek je nog geen Italiaans? Ook dat is geen probleem: we maken een start en beginnen bij het begin. In de middag ontdekken we Rome: stad van Caesar, van oudheid maar ook van nu. In Rome tref je oude gebouwen, maar ook de moderne tijden aan. Je loopt langs het Colosseum en drinkt er de heerlijkste wijnen, geniet van de unieke pleintjes en de hartelijke Italiaanse bevolking.

De reis in het kort

  • We vertrekken op donderdag 18 november en keren terug op 23 november. Het programma is van vrijdag tot en met maandag;
  • Informele, interactieve lessen in het centrum;
  • Rijk lesmateriaal dat je uiteraard mag houden;
  • Onder andere een bezoek aan de Vaticaanse Musea of de Villa Borghese, een wijnproeverij en een barista-workshop*
  • Les van ervaren docenten Italiaans;
  • De perfecte combinatie van cultuur en taal;
  • Je kunt alles wat je leert ook meteen in de praktijk brengen;
  • Intensieve begeleiding van het team van Flow Learning Academy

* Wil je graag meer weten en een uitgebreid programmaoverzicht ontvangen? Stuur dan even een mail naar boudewijn@flowlearningacademy.nl, dan sturen we dat vrijblijvend toe.

De kosten
– Het basispakket, met alle excursies en uitstapjes (zoals het museumbezoek) en de lessen inbegrepen (exclusief vluchten en overnachtingen). De totale kosten voor dit pakket zijn  € 500.
All-in, waarbij ook de vlucht, de overnachtingen en de transfers in Italië van de luchthaven naar het hotel en andersom zijn inbegrepen. De totale kosten voor dit pakket zijn € 1250.

Bij beide varianten betaal je zelf voor je lunch, diner en alle overige uitgaven.

De docenten
Welkom in Italia! Wij zijn Pina en Boudewijn en wij gaan jullie Rome laten zien. Pina is geboren in Italië en heeft een Italiaanse vader en Nederlandse moeder. Haar Nederlands en Italiaans zijn perfect (zelfs met een zachte g in het Nederlands). Ze woont in Ancona in de regio Le Marche in Italië. Boudewijn studeerde Italiaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Utrecht en komt ook al vele jaren in Italië. Samen vertellen we jullie over het land, de stad, de cultuur, het eten, de geschiedenis en natuurlijk de taal. Je bent bij ons in goede handen!

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×