Masterclass

Boost jouw Duits!

Het doel van deze training is het verbeteren van jouw Duitse taalgebruik, zodat je zelfverzekerder zakelijke gesprekken in het Duits kunt aangaan en Duitstalige teksten kunt schrijven en lezen.

Spreek jij voor je werk regelmatig in het Duits en wil je je spreekvaardigheid verbeteren? Wil je graag je Duitse woordenschat uitbreiden, zodat je zelfverzekerder voor de dag komt tijdens die zakelijke Duitse meeting? Wil jij aan de slag met jouw Duitse taalvaardigheid? Dan kunnen wij jou verder helpen met onze training ‘Boost jouw Duits!’. Het doel van de training is het verbeteren van het algemene niveau van het Duits, zodat je zelfverzekerder zakelijke gesprekken in het Duits kunt aangaan en Duitstalige teksten kunt schrijven en lezen.

Voordelen op een rij:

Je versterkt jouw business
Het helpt je bij het zakendoen in Duitsland
Het draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling

In de training ‘Boost jouw Duits!’ gaan we met het zakelijke Duitse taalgebruik aan de slag. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: hoe start je een gesprek in het Duits en hoe zorg je ervoor dat het goed blijft lopen, hoe verwoord jij op een correcte manier wat jouw wensen zijn en hoe beantwoord je vragen van (potentiële) Duitse klanten. De trainer voorziet jou in twee dagdelen van veel informatie over de Duitse taal, helpt je je woordenschat vergroten en zorgt ervoor dat je je veel gemakkelijker en zelfverzekerder gaat voelen als je Duits spreekt. De training is informeel, laagdrempelig en vindt altijd plaats in een kleine groep, zodat er ruimte is voor individuele aandacht en persoonlijke feedback.

We gaan het volgende behandelen:

  • Je leert hoe je jouw huidige Duitse taalgebruik kunt aanpassen in de zakelijke gesprekken die je voert
  • Je verbetert je spreekvaardigheid door middel van een bredere woordenschat
  • Tips & trucs om mee de praktijk in te nemen

Na het volgen van deze training ben je in staat om…
… je in diverse (werk)situaties beter uit te drukken in het Duits;
… beter te anticiperen in (zakelijke) gesprekken en ook het voortouw te nemen;
… Duitstalige teksten en boeken beter te lezen en te duiden;
… sterkere teksten (zoals pitches of mails) te schrijven in het Duits.

Voor wie is de training bedoeld?
De training ‘Boost jouw Duits!’ is bedoeld voor iedereen die zijn of haar Duits wil verbeteren.

Aanpak
Voorafgaand aan de training wordt een korte intake gehouden om je niveau te bepalen. Het programma wordt aangepast aan het niveau en de diversiteit van de groep. Deze training bestaat uit twee dagdelen. Het eerste deel is een algemene sessie waarin veel theorie wordt besproken. In de tweede bijeenkomst zul je door middel van praktijkoefeningen jouw Duits boosten. De groepen zijn klein: tussen de zes en tien personen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor jouw ontwikkeling én leer je van je medecursisten.

Investering
Duur: twee dagdelen
Kosten: € 595 (inclusief lunch)
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Lesmateriaal is inclusief

De training ‘Boost jouw Duits!’ is ook incompany beschikbaar. We passen de stof en de aanpak dan aan jouw bedrijf en omstandigheden aan, zodat het nog beter past. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Interesse gekregen?

Bekijk de cursusdata

Bekijk de cursusdata

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×