Masterclass

Boost your English!

Indien jij regelmatig Engels spreekt of schrijft en je jezelf hierin graag wil verbeteren, dan helpen wij jou graag verder met onze training ‘Boost your English!’.

Zou je in zakelijke gesprekken in het Engels liever wat zelfverzekerder willen overkomen? Vind je zelf dat je woordenschat achterblijft, waardoor je in gesprekken soms zoekt naar de juiste woorden? Indien jij regelmatig Engels spreekt of schrijft en je jezelf hierin graag wil verbeteren, dan helpen wij jou graag verder met onze training ‘Boost your English!’. Het doel van de training is het verbeteren van je niveau van het Engels in het algemeen, zodat je zelfverzekerder zakelijke gesprekken in het Engels kunt aangaan en Engelstalige teksten kunt schrijven en lezen.

Voordelen op een rij:

Je versterkt jouw business
Het helpt bij het zakendoen in het Engels
Het draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling

In de training ‘Boost your English!’ gaan we met het zakelijk Engels aan de slag. Je leert bijvoorbeeld hoe je een gesprek aanknoopt én gaande houdt, maar ook hoe je vragen van (potentiële) klanten goed en correct kunt beantwoorden en hoe jij op een juiste manier in het Engels verwoordt wat jouw wensen zijn. De Engelse trainer voorziet jou in twee dagdelen van meer informatie, vergroot je woordenschat en zorgt ervoor dat je je veel gemakkelijker en zelfverzekerder gaat voelen als je Engels spreekt. De training is laagdrempelig, informeel en vindt plaats in een kleine groep, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke feedback en tips.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe je jouw huidige Engelse taalgebruik kunt aanpassen aan de zakelijke situaties waarin je je bevindt
  • Hoe je je spreekvaardigheid kunt verbeteren door middel van een bredere woordenschat
  • Hoe je de verschillende tijden in het Engels zo efficiënt en effectief mogelijk inzet
  • Hoe je jouw Engelstalige teksten naar een hoger niveau brengt
  • Tips & tricks om mee de praktijk in te nemen

Na het volgen van deze training ben je in staat om…
… je in diverse (werk)situaties beter uit te drukken in het Engels;
… beter te anticiperen in (zakelijke) gesprekken en ook het voortouw te nemen;
… Engelstalige teksten en boeken beter te lezen en te duiden;
… sterkere teksten (zoals pitches of mails) te schrijven in het Engels.

Voor wie is de training bedoeld?
De training ‘Boost your English!’ is bedoeld voor iedereen die zijn of haar Engels wil verbeteren. De training wordt gegeven op twee verschillende niveaus: tot en met A2 en vanaf B1 (volgens het ERK)*.

Aanpak
Voorafgaand aan de training wordt een korte intake gehouden om je niveau te bepalen. Het programma wordt aangepast aan het niveau en de diversiteit van de groep. Deze training is opgedeeld in twee dagdelen. Het eerste deel is een algemene sessie waarin veel theorie wordt besproken. In de tweede bijeenkomst zul je door middel van praktijkoefeningen jouw Engels boosten. De groepen zijn klein: tussen de zes en tien personen. Hierdoor is er voldoende aandacht voor jouw ontwikkeling én leer je van je medecursisten.

Investering
Duur: twee dagdelen
Kosten: € 595 (inclusief lunch)
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Inclusief lesmateriaal

De training ‘Boost your English!’ is ook incompany beschikbaar. We passen de stof en de aanpak dan aan jouw bedrijf en omstandigheden aan, zodat het nog beter past. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

* Weet je niet wat je huidige niveau Engels is? Geen zorgen! Onze trainer neemt graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Bekijk de cursusdata

Bekijk de cursusdata

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×