Zakelijk

Cursus zakelijk Frans

Flow Learning Academy biedt trainingen op maat aan. We helpen jou en je bedrijf in de zakelijke communicatie met Franse klanten, leveranciers en collega’s.

Frankrijk is op zakelijk gebied een heel belangrijke Europese partner. Daarnaast wordt de taal veel gesproken: wereldwijd spreken maar liefst 110 miljoen mensen deze prachtige taal. Het Frans is niet voor niets één van de officiële talen voor de interne communicatie binnen de Europese Unie en de Verenigde Naties. Wanneer je zaken wilt doen met een Franse zakenrelatie dan is het absoluut een voordeel wanneer je kennis hebt van de Franse taal en de Franse gewoonten en werkmentaliteit. In deze maatwerktraining zakelijk Frans vertellen we je hier graag meer over!

Voordelen op een rij:

De cursus wordt altijd op maat gemaakt
Je versterkt jouw business
Wij zorgen voor een transparant cursusbeeld
Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling

De Franse taal is een belangrijk onderdeel van de Franse cultuur, dus kennis van de taal wordt door de Fransen enorm op prijs gesteld. Deze kennis zorgt ervoor dat je al snel een streepje voor hebt! We trainen jouw Franse schrijf- en/of spreekvaardigheid, afhankelijk van wat jouw doelen zijn. Kennis van de taal is echter niet het enige dat belangrijk is; ook kennis van de Franse (zakelijke) cultuur is van groot belang bij het zakendoen in Frankrijk. Waar voor Nederlanders bijvoorbeeld geldt: ‘afspraak is afspraak’, kijkt er in het Franse zakenleven niemand van op als je 10 minuutjes te laat komt. Daarnaast zijn Fransen doorgaans formeler dan Nederlanders. Het is daarom belangrijk om altijd de u-vorm te gebruiken (‘vous’), totdat je zakenrelatie aangeeft dat je hem of haar mag tutoyeren.

Na het volgen van deze training ben je in staat om….
… je beter en concreter uit te drukken in het Frans zodat zakelijke doelen makkelijker bereikt worden;
… toepasselijke woorden en zinnen te gebruiken tijdens specifieke werksituaties;
… opgedane kennis over de cultuur in het Franse zakenleven toe te passen;
… je ook buiten het werk in het Frans te kunnen redden.

Voor wie is de training bedoeld?
De zakelijke training Frans is bedoeld voor iedereen die Frans spreekt tijdens het werk en zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren. De training kan worden gegeven op verschillende niveaus, van A1 tot C1. Weet je niet wat je huidige taalniveau is? Geen probleem! Het traject wordt altijd gebaseerd op een intake die van tevoren wordt gedaan. Tijdens deze intake wordt ook het huidige niveau vastgesteld. Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader).

Aanpak
Na een intake – waarin we de precieze wensen en het taalniveau van de deelnemers vaststellen – stellen we een maatwerktraining op. Onze trainingen zijn dus altijd op maat gemaakt en aangepast aan het niveau van de deelnemers, de specifieke wensen en doelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je professioneel kunt communiceren in de Franse taal.

Investering
Duur: afhankelijk van niveau en wensen (het traject wordt altijd op maat gemaakt)
Kosten: op aanvraag
Lesmateriaal is inclusief

We geven deze training indien mogelijk in groepsverband, maar het is ook mogelijk om het taalniveau van een van jouw medewerkers te verbeteren. We stellen ook dan een individueel traject op maat samen waarbij we nadrukkelijk kijken naar de individuele wensen. Dit kan natuurlijk bij jullie op kantoor plaatsvinden, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

De lesruimtes waar de lessen zullen worden gegeven, zijn aangepast aan de geldende coronavoorschriften.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×