Italiaanse vlag

Zakelijk

Cursus zakelijk Italiaans

Met deze training op maat leer je die aspecten van het Italiaans die jij wil leren: wil je je focussen op spreek- of schrijfvaardigheid, of juist een specifiek vakjargon aanleren? Alles is mogelijk!

Wereldwijd spreken ongeveer 63 miljoen mensen Italiaans. Voor veel Italianen is de taal een deel van hun identiteit. Dit betekent dat het bij zakendoen met Italië belangrijk is om tegemoet te komen aan hun wensen. Als je de Italiaanse taal machtig bent, is het makkelijker zakendoen met Italië.

Voordelen op een rij:

De cursus wordt altijd op maat gemaakt
Je versterkt jouw business
Wij zorgen voor een transparant cursusbeeld
Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling

Om je kansen op de Italiaanse zakelijke markt te vergroten, is het belangrijk om je te verdiepen in de taal. Als je de taal spreekt, schept dat vertrouwen en bovendien laat je zien dat jij moeite wil doen voor goed contact met jouw zakenrelatie: pluspunten dus! Indien gewenst komen in deze training op maat ook de Italiaanse cultuur en de omgangsvormen aan bod. Er zijn behoorlijke verschillen met het Nederlandse zakenleven en het is belangrijk om je daar bewust van te zijn. Zo communiceren Italianen bijvoorbeeld veel minder direct dan Nederlanders. Zij gebruiken meer bijvoeglijke naamwoorden en er wordt meer beeldend en omschrijvend gesproken en geschreven. Fare una bella figura is ook erg belangrijk: zorg ervoor dat je goed voor de dag komt. Italianen kunnen een zorgvuldig uitgekozen outfit namelijk wel waarderen!

Na het volgen van deze training ben je in staat om….
… je beter en concreter uit te drukken in het Italiaans zodat zakelijke doelen makkelijker bereikt worden;
… toepasselijke woorden en zinnen te gebruiken tijdens specifieke werksituaties;
… je ook buiten het werk in het Italiaans te kunnen redden.

Voor wie is de training bedoeld?
De zakelijke training Italiaans is bedoeld voor iedereen die Italiaans spreekt tijdens het werk (en/of zakendoet met Italië) en zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren. De training kan worden gegeven op verschillende niveaus, van A1 tot C1. Weet je niet wat je huidige taalniveau is? Geen probleem! Het traject wordt altijd gebaseerd op een intake die van tevoren wordt gedaan. Tijdens deze intake wordt ook het huidige niveau vastgesteld. Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader).

Aanpak
Enige tijd voor de start van de training zullen alle deelnemers een intakegesprek aangaan. Tijdens dat gesprek en in een gesprek met jou als werkgever zal de taaltrainer het niveau van de deelnemer(s) bepalen en inventariseren wat de concrete wensen zijn. Op basis daarvan wordt het maattraject in kaart gebracht en – indien mogelijk – een duidelijke groepsindeling gemaakt.

Investering
Duur: afhankelijk van niveau en wensen (het traject wordt altijd op maat gemaakt)
Kosten: op aanvraag
Lesmateriaal is inclusief

We geven deze training indien mogelijk in groepsverband, maar het is ook mogelijk om individueel het taalniveau van een van jouw medewerkers te verbeteren. We stellen ook dan een traject op maat samen waarbij we nadrukkelijk kijken naar de individuele wensen. Dit kan natuurlijk bij jullie op kantoor plaatsvinden, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

De lesruimtes waar de lessen zullen worden gegeven, zijn aangepast aan de geldende coronavoorschriften.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×