Italiaanse vlag

Een week lang Italiaanse les!

Summerschool Italiaans

De Summerschool-reeksen van de Vrije Academie dompelen je een week lang onder in een onderwerp. Ga jij in hartje Amsterdam Italiaans leren?

Wat ga je leren?

Italië heeft een rijke kunstgeschiedenis en de Italiaanse taal is van groot belang in de kunstwereld. Voor de gerenommeerde kunstkenners van de Vrije Academie ontwikkelde Flow Learning Academy de Summerschool Italiaans.

In de vorm van tien colleges leer je de basisbeginselen van de Italiaanse taal. Het kijken naar werken van Italiaanse meesters zoals Botticelli, Da Vinci en Michelangelo krijgt hierdoor extra verdieping. Het leren van de Italiaanse taal helpt je niet alleen bij het kijken naar kunst: ook als je leest en luistert gaan er nieuwe werelden voor je open. Ben jij klaar voor l’arte dell’italiano?

Let op: dit is de Summerschool! Wil je liever wekelijks een les, gedurende tien weken? Klik dan hier!

Voordelen op een rij:

Summerschool
Week lang Italiaans
Klassikale lessen
Hartje Amsterdam
Met Vrije Academie

Kosten
De Summerschool Italiaans in de Kunst bestaat uit 10 lessen van 2 uur, gedurende 1 week. De kosten daarvoor bedragen € 299. Dat is inclusief speciaal ontwikkeld lesmateriaal. De lessen worden klassikaal en dus offline gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans in hartje Amsterdam. Het niveau is A0/A1, dus we gaan ervan uit dat je beginner bent (volgens het ERK*).

De Summerschool-lessen zijn dit jaar beschikbaar in twee weken in de zomer van 2023 en de lessen worden gegeven in Amsterdam.

LET OP: de Summerschool Italiaans wordt georganiseerd door de Vrije Academie. Inschrijving gebeurt via hen (de link leid je naar hun website).

Interesse gekregen?

Bekijk de cursusdata

Bekijk de cursusdata

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×