Italiaanse vlag

Leer jij mee?

Italiaans in de Kunst

De taal van kunst is universeel. Maar het is daarbij wel vaak een voordeel als je meer weet over de achtergrond van de kunstwerken die je ziet.

Wat ga je leren?

Italië heeft een rijke kunstgeschiedenis en de Italiaanse taal is van groot belang in de kunstwereld. Voor de gerenommeerde kunstkenners van de Vrije Academie ontwikkelde Flow Learning Academy de collegereeks Italiaans.

In de vorm van tien colleges leer je de basisbeginselen van de Italiaanse taal. Het kijken naar werken van Italiaanse meesters zoals Botticelli, Da Vinci en Michelangelo krijgt hierdoor extra verdieping. Het leren van de Italiaanse taal helpt je niet alleen bij het kijken naar kunst: ook als je leest en luistert gaan er nieuwe werelden voor je open. Ben jij klaar voor l’arte dell’italiano?

Let op: dit is de reeks met elke week een les! Wil je liever meedoen aan de Summerschool met alle lessen in één week? Klik dan hier!

Voordelen op een rij:

klassikaal
basiscursus
sterke nadruk op kunst
Met Vrije Academie

Kosten
De collegereeks Italiaans in de Kunst bestaat uit 10 lessen van 2 uur. De kosten daarvoor bedragen € 299. Dat is inclusief speciaal ontwikkeld lesmateriaal. De lessen worden klassikaal en dus offline gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans. Het niveau is A0/A1, dus we gaan ervan uit dat je beginner bent (volgens het ERK*).

De lessen worden gegeven op verschillende tijdstippen en data in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Leiden en Den Haag.

LET OP: de cursus wordt georganiseerd door de Vrije Academie. Inschrijving gebeurt via hen (de link leid je naar hun website).

Interesse gekregen?

Bekijk de cursusdata

Bekijk de cursusdata

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

"Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp…"

Joost

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×