Zakelijk

Cursus zakelijk Spaans

Wil jij zakendoen met Spanje en goed kunnen communiceren met jouw Spaanse zakenrelatie(s)? Flow Learning Academy helpt je graag verder met een maatwerktraining zakelijk Spaans.

Spanje is meer dan enkel een heerlijk vakantieland: het is één van onze belangrijkste partners op economisch en politiek vlak. De Spaanse taal is na het Engels bovendien de belangrijkste taal in de westerse wereld: in totaal spreken ongeveer 400 miljoen mensen deze geweldige taal!

Voordelen op een rij:

De cursus wordt altijd op maat gemaakt
Je versterkt jouw business
Wij zorgen voor een transparant cursusbeeld
Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling

Door je te verdiepen in de Spaanse taal is het gemakkelijker om succesvol zaken te doen in Spanje. Spanjaarden stellen het namelijk erg op prijs als je in hun eigen taal met ze communiceert. In onze cursus zakelijk Spaans leren we je uiteraard de Spaanse taal aan, maar daar blijft het niet bij. Indien gewenst kunnen we je ook voorbereiden op de zakelijke Spaanse cultuur. We leren je alles over de zakelijke gebruiken en conventies waar je mee te maken krijgt bij het zakendoen in het Spanje. Zo is het in Spanje bijvoorbeeld van groot belang om veel en direct contact te hebben met je zakenpartner(s). Spanjaarden investeren graag in een persoonlijke relatie – ook in het zakenleven. Als je hier rekening mee houdt en goed op inspeelt, heb je dé sleutel tot succes in de Spaanse zakenwereld te pakken.

Na het volgen van deze training ben je in staat om….
… je beter en concreter uit te drukken in het Spaans zodat zakelijke doelen makkelijker bereikt worden;
… toepasselijke woorden en zinnen te gebruiken tijdens specifieke werksituaties;
… je ook buiten het werk in het Spaans te kunnen redden.

Voor wie is de training bedoeld?
De zakelijke training Spaans is bedoeld voor iedereen die Spaans spreekt tijdens het werk (en/of zakendoet met Spanje) en zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren. De training kan worden gegeven op verschillende niveaus, van A1 tot C1. Weet je niet wat je huidige taalniveau is? Geen probleem! Het traject wordt altijd gebaseerd op een intake die van tevoren wordt gedaan. Tijdens deze intake wordt ook het huidige niveau vastgesteld. Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader).

Aanpak
Enige tijd voor de start van de training zullen alle deelnemers een intakegesprek aangaan. Tijdens dat gesprek en in een gesprek met jou als werkgever zal de taaltrainer het niveau van de deelnemer(s) bepalen en inventariseren wat de concrete wensen zijn. Op basis daarvan wordt het maattraject in kaart gebracht en – indien mogelijk – een duidelijke groepsindeling gemaakt.

Investering
Duur: afhankelijk van niveau en wensen (het traject wordt altijd op maat gemaakt)
Kosten: op aanvraag
Lesmateriaal is inclusief

We geven deze training indien mogelijk in groepsverband, maar het is ook mogelijk om individueel het taalniveau van een van jouw medewerkers te verbeteren. We stellen ook dan een traject op maat samen waarbij we nadrukkelijk kijken naar de individuele wensen. Dit kan natuurlijk bij jullie op kantoor plaatsvinden, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

De lesruimtes waar de lessen zullen worden gegeven, zijn aangepast aan de geldende coronavoorschriften.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×