Italiaanse vlag

Particulier

Online: cursus Italiaans conversatie B1

Gebruik je Italiaans maar zou je het beter willen oefenen? Met de online cursus Italiaans conversatie krijg je wekelijks de kans om je grammatica én spreektaal te oefenen met een enthousiaste docent!

Wat ga je leren?
De online: cursus Italiaans conversatie B1 maakt je zekerder in het spreken van Italiaans. De cursus is vooral gericht op spreken, maar er is volop ruimte om ook grammaticale zaken te bespreken. De docent zal veel praktische situaties behandelen en ingaan op specifieke dagelijkse gesprekken. Na 10 lessen is je Italiaans significant verbeterd en voel jij je nóg zekerder bij het spreken van Italiaans.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

online
conversatie (B1)
snel resultaat
laagdrempelig

Kosten
De online: cursus Italiaans conversatie B1 bestaat uit 10 lessen van ieder 90 minuten. De kosten bedragen € 225. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 25. De lessen worden online gegeven door een van onze ervaren docenten Italiaans. Het niveau is dat van Onafhankelijk gebruiker Treshold, dus B1 (volgens het ERK*).

Spreek je nog geen Italiaans en zoek je een online cursus op een startersniveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

Wanneer?
De lessen zijn op woensdagavond om 19.00 uur. De eerste les is op maandag 25 januari en je krijgt tien weken achter elkaar les.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Italiaans is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

"Ritme creëren in de zinsopbouw. Afwisseling aanbrengen in zinslengtes. Bijzinnen beperken. Leegruimtes gebruiken. Tussenkopjes toevoegen.…"

Gertjan de Beer

-

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×