Zakelijk

Cursus zakelijk Engels

Goede kennis van het Engels zorgt ervoor dat je serieus wordt genomen en betrouwbaarder overkomt in je zakelijke communicatie. Met onze training zakelijk Engels versterk je jouw business!

Het Engels is een echte wereldtaal: wereldwijd spreken bijna 500 miljoen mensen deze taal. Dat betekent dat je altijd kunt terugvallen op het Engels – zeker als je deze taal goed beheerst! Dit is handig op vakantie, maar zeker ook in het zakelijke leven. Onze training zakelijk Engels wordt altijd op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen en doelen. Je leert niet alleen de taal snel aan, maar leert ook meer over de Engelse cultuur, de gebruiken en conventies. Na onze training zakelijk Engels doe je gemakkelijker zaken in het Engels! 

Voordelen op een rij:

De cursus wordt altijd op maat gemaakt
Je versterkt jouw business
Wij zorgen voor een transparant cursusbeeld
Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling

Meer uitzondering dan regel
Als eerste taal is het Engels redelijk eenvoudig om te leren, maar als tweede of derde taal is het vaak wat lastiger. Dit komt doordat het Engels een zeer idiomatische taal is: er is meer uitzondering dan regel. Flow helpt jou verder met waar jij tegenaan loopt: spreek- of schrijfvaardigheid, net waar jij behoefte aan hebt. We kunnen je – indien gewenst – ook voorbereiden op de zakelijke cultuur in Engeland. Zo is de Britse zakenman bijvoorbeeld vaak erg stipt en verwacht hij ook dat zijn zakenrelatie dat is. Je komt het verst met beleefd taalgebruik, dus je verzoeken inkleden met ‘please’ en ‘maybe’ is zeker zinvol. Onze Engelse taaltrainer zorgt ervoor dat die finesses en nuances van de Engelse taal leert kennen, zodat je op een hoger niveau kunt communiceren.

Na het volgen van deze training ben je in staat om….
… je beter en concreter uit te drukken in het Engels zodat zakelijke doelen makkelijker bereikt worden;
… toepasselijke woorden en zinnen te gebruiken tijdens specifieke werksituaties;
… je ook buiten het werk in het Engels te kunnen redden.

Voor wie is de training bedoeld?
De zakelijke training Engels is bedoeld voor iedereen die Engels spreekt tijdens het werk en zijn of haar taalvaardigheden wil verbeteren. De training kan worden gegeven op verschillende niveaus, van A1 tot C1. Weet je niet wat je huidige taalniveau is? Geen probleem! Het traject wordt altijd gebaseerd op een intake die van tevoren wordt gedaan. Tijdens deze intake wordt ook het huidige niveau vastgesteld. Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader).

Aanpak
Enige tijd voor de start van de training zullen alle deelnemers een intakegesprek aangaan. Tijdens dat gesprek en in een gesprek met jou als werkgever zal de taaltrainer het niveau van de deelnemer(s) bepalen en inventariseren wat de concrete wensen zijn. Op basis daarvan wordt het maattraject in kaart gebracht en – indien mogelijk – een duidelijke groepsindeling gemaakt.

Investering
Duur: afhankelijk van niveau en wensen (het traject wordt altijd op maat gemaakt)
Kosten: op aanvraag
Lesmateriaal is inclusief

We geven deze training indien mogelijk in groepsverband, maar het is ook mogelijk om individueel het taalniveau van een van jouw medewerkers te verbeteren. We stellen ook dan een traject op maat samen waarbij we nadrukkelijk kijken naar de individuele wensen. Dit kan natuurlijk bij jullie op kantoor plaatsvinden, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat.

De lesruimtes waar de lessen zullen worden gegeven, zijn aangepast aan de geldende coronavoorschriften.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×