Wat onze klanten zeggen

Reviews

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij maken taaltrainingen op maat, gebaseerd op de wensen van onze klanten. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

“Il corso a cinque stelle”

Training: Italiaans A2

Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede docente, voelt aan waar behoefte aan is. De lessen zijn gezellig, ontspannen en leerzaam. Eigenlijk alleen maar 4 sterren in plaats van 5 omdat de cursus momenteel online moet en live lessen nou eenmaal nog leuker en effectiever zijn.

Marike

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

Training: Zakelijk Frans op maat

Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als vanzelf. Er wordt ook een stukje maatwerk toegepast om de cursus goed aan te laten sluiten op je (zakelijke) wensen.
Geweldige lerares, echt top!
De organisatie bij Flow verloopt ook soepel. Heldere communicatie en vlotte reactie.

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

Training: Zakelijk Engels - maatwerktraject

Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp van interessante materie.

Het is hard werken en het gaat in een behoorlijk tempo, maar van prima kwaliteit.  Al met al ben ik erg tevreden!

Joost

Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

Training: Schrijfcoaching

Ritme creëren in de zinsopbouw.
Afwisseling aanbrengen in zinslengtes.
Bijzinnen beperken.
Leegruimtes gebruiken.
Tussenkopjes toevoegen.

Zomaar een greep uit de ‘checklist’ die nu voor mij ligt, opgesteld aan de hand van de schrijfcoaching die ik kreeg van Eva Geerts.

Bevestiging van mijn schrijfkwaliteiten en misschien een paar tips ter verbetering, daar was ik naar op zoek toen Eva op mijn pad kwam. Dankbaar maakte ik dan ook gebruik van haar aanbod om mijn teksten door te nemen en van haar professionele mening te voorzien.

Eva bleek in staat om op een bijzonder prettige manier feedback te geven. Taalfouten benoemt ze met een verwijzing naar de regels van de Nederlandse taal, waardoor je niet alleen weet dát het een fout is, maar er ook echt iets van leert. Op punten waar het op subjectiviteit of smaak aankomt, geeft ze duidelijk beargumenteerd aan waarom zij het op een andere manier mooier of beter vindt. Maar niet alleen taalgebruik en zinsopbouw komen bij de coaching aan de orde; ook de lay-out van de tekst krijgt de aandacht, zodat je leert hoe je het de lezer makkelijker maakt om de informatie te vinden die hij zoekt.

Bestaat de coaching dan alleen maar uit een opsomming van wat er beter kan? Nee, zeker niet! Eva schroomt ook niet om complimenten uit te delen voor een mooie opbouw van een tekst, een lekker lopende zin of een creatieve vondst. Of als ze ziet dat een van haar eerdere tips in een volgende tekst direct is toegepast.

Haar complimenten gaven mij de bevestiging die ik zocht. De paar tips ter verbetering die ik had verwacht werden er meer dan ik had durven hopen. De uitgebreide checklist die nu voor me ligt vormt het tastbare resultaat.

Ik had me geen fijnere schrijfcoach kunnen wensen. Mijn volgende tekst wacht… en ik ga er vol vertrouwen mee aan de slag!

Gertjan de Beer

-

De organisatie was gewoonweg top

Training: Taal- en cultuurreis Rome

De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.

Angela Boeije

Particulier

Leerzame masterclass

Training: Masterclass English

De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear Factor’ vond ik zeer toepasselijk. Je maakt daadwerkelijk grote stappen en komt nog veel meer als volwaardig partner om de (onderhandelings)tafel. De taaltrainer was ervaren en dat was een zeer grote pre.

Anoniem

Zakelijk

Meer dan tevreden

Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn zeer afwisselend en ik heb er al heel veel van opgestoken.

Het is ook echt persoonsgericht, taalproblemen waar ik tegenaan liep. We gebruiken dus e-mails en overeenkomsten waar ik mee van doen heb.

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×