FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over de taaltrainingen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem dan gerust even contact met ons op!

Wij gaan uit van het taalniveau volgens het ERK (het Europees Referentie Kader). Het ERK onderscheidt zes niveaus van taalbeheersing: van beginner (A1) tot near-native (C1/C2). Hier vind je meer informatie over de verschillende niveaus. Vind je het lastig om je niveau te bepalen? Geen probleem! Neem dan gerust even contact met ons op (info@flowlearningacademy). Wij helpen je graag verder door middel van een telefonische intake.

Het is in principe geen probleem als je een les mist. Op ons trainingsportaal zie je na elke les altijd wat er besproken is tijdens de les, en zie je ook eventueel extra lesmateriaal en huiswerk staan. De trainer praat je ook graag even bij indien je nog vragen hebt.

Het is geen probleem om later nog in te stromen. De trainer praat je graag even bij over wat er in de eerste les/lessen is besproken zodat je niet achterloopt. Je kunt contact opnemen met info@flowlearningacademy.nl als je hier meer over wilt weten.

In sommige gevallen is het mogelijk om in delen te betalen. Neem contact op met info@flowlearningacademy.nl als je hier meer over wilt weten.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Meer dan tevreden

"Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn…"

Anoniem

Zakelijk

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

"Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als…"

Brenda Swinkels

Van den Berk Boomkwekerijen

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×