“Il corso a cinque stelle”

Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede docente, voelt aan waar behoefte aan is. De lessen zijn gezellig, ontspannen en leerzaam. Eigenlijk alleen maar 4 sterren in plaats van 5 omdat de cursus momenteel online moet en live lessen nou eenmaal nog leuker en effectiever zijn.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

De organisatie was gewoonweg top

De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp van interessante materie.

Het is hard werken en het gaat in een behoorlijk tempo, maar van prima kwaliteit.  Al met al ben ik erg tevreden!

Leerzame cursus, met oog voor wensen van de cursist

Aan de hand van een logisch stappenplan gaat het leren van de nieuwe taal als vanzelf. Er wordt ook een stukje maatwerk toegepast om de cursus goed aan te laten sluiten op je (zakelijke) wensen.
Geweldige lerares, echt top!
De organisatie bij Flow verloopt ook soepel. Heldere communicatie en vlotte reactie.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×