Meer dan tevreden

Ik ben meer dan tevreden over mijn taaltraining. We hebben voldoende gespreksstof, de lessen zijn zeer afwisselend en ik heb er al heel veel van opgestoken.

Het is ook echt persoonsgericht, taalproblemen waar ik tegenaan liep. We gebruiken dus e-mails en overeenkomsten waar ik mee van doen heb.

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

Leerzame masterclass

De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear Factor’ vond ik zeer toepasselijk. Je maakt daadwerkelijk grote stappen en komt nog veel meer als volwaardig partner om de (onderhandelings)tafel. De taaltrainer was ervaren en dat was een zeer grote pre.

De organisatie was gewoonweg top

De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen maar verhalen over het dure, toeristische Rome. Ik heb dit gelukkig anders ervaren, dankzij hun inbreng de leukste plekken gezien.

Zeer tevreden, erg actuele onderwerpen ook!

Een zeer fijne en doelgerichte manier van lesgeven met zeer actuele onderwerpen en met behulp van interessante materie.

Het is hard werken en het gaat in een behoorlijk tempo, maar van prima kwaliteit.  Al met al ben ik erg tevreden!

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×