Particulier

Online: cursus Engels A2

Wil jij je Engels verbeteren, maar doe je dat liever vanaf thuis in plaats van in een klaslokaal? Dan zijn de online lessen Engels een uitkomst! 10 lessen van 1 uur vanuit je luie stoel!

Wat ga je leren?
De online: cursus Engels A2 brengt je de basis van het Engels bij. Het is breed opgezet: de docent gaat met jou aan de slag om de grammatica uit te leggen en ook je woordenschat uit te breiden. Langzaamaan word je steeds meer uitgedaagd om ook zelf mee te gaan spreken en worden gesprekken geoefend. Het doel is dat je na 10 lessen een goed woordje Engels spreekt en je daar zelfverzekerder bij voelt.

Online Cursus

Voordelen op een rij:

Online
10 weken
Kleine groep
A2-niveau

Kosten
De online: cursus Engels A2 bestaat uit 10 lessen van ieder 60 minuten. De kosten daarvoor bedragen € 150. Dat is exclusief lesmateriaal dat je zelf moet aanschaffen. De kosten daarvoor zijn ongeveer € 35. De lessen worden online gegeven door een van onze docenten Engels. Ze passen bij een Basisniveau Waystage,  A2 (volgens het ERK*).

Spreek je al een beetje Engels en zoek je een online conversatiecursus op wat hoger niveau? Klik dan hier!

De docent zal je via een link naar Zoom of een vergelijkbaar online programma uitnodigen voor de lessen. Zo kun je op de afgesproken tijd aansluiten in de les. De groepen zijn klein, dus er is voldoende aandacht voor iedereen.

LET OP: de cursus gaat van start bij minimaal 4 deelnemers.

Wanneer?
De lessen zijn op dinsdagavond om 19.00 uur. De eerste les is op dinsdag 7 maart.

* Weet je niet wat je huidige niveau van je Engels is? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan neemt de taaltrainer graag even telefonisch contact met je op om je niveau te bepalen.

Interesse gekregen?

Schrijf je meteen in!

Direct inschrijven

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Flow Learning Academy werkt voor klanten uit verschillende vakgebieden. Wij bieden taaltrainingen op maat. Een greep uit wat onze klanten over ons zeggen:

De organisatie was gewoonweg top

"De organisatie, was gewoonweg top. Boudewijn en Pina waren geweldig. Zo vaak hoor je alleen…"

Angela Boeije

Particulier

“Il corso a cinque stelle”

"Ik verheug me elke week op de dinsdagavond. Lucia is een hele fijne en goede…"

Marike

Leerzame masterclass

"De masterclass was intensief maar uiterst leerzaam. Met name het stuk ‘overwinnen van mijn Fear…"

Anoniem

Zakelijk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Flow Learning Academy voor jou en je bedrijf kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op onderstaand telefoonnummer. We helpen je graag!

073 200 1096

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×